Avārija Jūrmalas gatvē: Autobusa vadītājam atgriežoties darbā paliek slikti ar sirdi

© LTV "Panorāma"

Pagājušajā piektdienā Rīgā, Jūrmalas gatvē notika traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīts vieglais auto un Rīgas sabiedriskā transporta autobuss. Diemžēl negadījumā dzīvību zaudēja vieglās automašīnas vadītājs, tāpat smagas traumas guva arī mašīnas pasažieris. Tikmēr sabiedriskā transporta šoferis smagas traumas neguva, tomēr ilgstoši atradās šoka stāvoklī. LTV raidījums "Panorāma" vēsta, ka 4.autobusa maršruta šoferis vairs nav spējīgs turpināt darbu. Veicot kārtējo reisu garām avārijas vietai, šoferim palicis slikti ar sirdi un bija jāsauc ātrā palīdzība.

Šobrīd jaunākā informācija par vieglās automāšinas vienu no pasažieriem nav iepriecinošas. Raidījums vēsta, ka viņa stāvoklis šobrīd ir tik smags, ka viņu pat nav iespējams operēt.

Traumatoloģijas klīnikas vadītāja vietnieks Andris Vikmanis informēja, ka pēc avārijas slimnīcā nogādāti trīs pacienti. Viena stāvoklis bijis tik smags, ka ārsti neko nepaguva izdarīt, un šis cilvēks mira operāciju zālē. Arī otrs automašīnas pasažieris šobrīd ir ļoti smagā stāvoklī,šobrīd atrodas reanimācijā. Savukārt trešais jau ir mājās, tomēr psiholoģiski šim cilvēkam ir ļoti smagi.

Sadursmē cietušais "Rīgas satiksmes" autobuss šobrīd atrodas autobusa parkā, bet tā šoferis diemžēl pagaidām darbu turpināt nav spējīgs. Autobusa vadītājam ir 43 gadi un uzņēmumā viņš strādā jau sen. Kā informē uzņēmuma pārstāvji, tad šobrīd autobusa šoferis piekritis psihologa konsultācijām.

Latvijā

Iniciatīvu portālā "Mana balss" sākta parakstu vākšana valsts apmaksātai dzimumlocekļa rekonstrukcijai pēc prostatas vēža operācijas, informē iniciatīvs autors, onkoloģisko pacientu atbalsta biedrības "Dzīvības koks" Vīriešu nodaļas vadītājs Agris Freibergs.