Uzzini, kuros Latvijas reģionos brīvdienās gaidāms lietus

© SCANPIX

Kā liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes, brīvdienās nokrišņi gaidāmi vien Latvijas austrumu rajonos.

Brīvdienās mākoņainākas debesis būs Latvijas dienvidaustrumos, Latgalē gan sestdien, gan arī svētdien gaidāms lietus. Citviet gan debesis brīžiem skaidrosies, līdz ar to nakts un rīta stundās, kad pierims arī vējš, termometra stabiņš vietām atkal noslīdēs zem 0 grādu atzīmes, sasniedzot pat -1...-3 grādus. Vējš brīvdienās visā Latvijā pakāpeniski iegriezīsies no ziemeļu puses. Dienas laikā saulē gaiss vēl iesils līdz +12...+14 grādiem, bet zem mākoņainām debesīm un arī piekrastes rajonos nebūs siltāk par +6...+10 grādiem.

Latvijā

Pirmdien tīmeklī Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Atis Švinka (“Progresīvie”) publicēja savu tvītu: “Šodien paiet gads kopš dienas, kas satricināja pasauli, kad Hamas realizētais terorisms atņēma dzīvības tik daudziem nevainīgiem cilvēkiem Izraēlā un daudzi tika saņemti par ķīlniekiem. Terorisms ir noziegums, nevainīgu civiliedzīvotāju nogalināšana ir noziegums, ķīlnieku sagrābšana ir noziegums. Šodien pieminam 7. oktobra nevainīgos upurus!”

Svarīgākais