Vakar Latvijā reģistrētas 74 avārijas

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, septiņās avārijās cieta cilvēki.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Linda Neimane-Zobena aģentūru LETA informēja, ka Rīgas reģionā reģistrēts 51 ceļu satiksmes negadījumos, divās avārijās cieta cilvēki.

Ap plkst.8.40 uz autoceļa Rīga-Ventspils, Pūres pagastā, mikroautobusu "Ford Transit" sanesa un tas ieslīdēja pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar vieglo automašīnu "Opel Astra Caravan". Ceļu satiksmes negadījumā cietuši 1978.gadā dzimis vīrietis un divi 1985.gadā dzimuši vīrieši.

Ap plkst.19.40 autoceļa Rīga-Liepāja 141.kilometrā 1976.gadā dzimis vīrietis, vadot mikroautobusu "Mercedes-Benz Sprinter", neizvēlējās piemērotu braukšanas ātrumu, kā rezultātā transportlīdzekli sanesa un tas noslīdēja no ceļa grāvī, kur apgāzās. Avārijā cieta mikroautobusa pasažieri - 1958.gadā dzimis vīrietis un 1961.gadā dzimusi sieviete.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki aizturēja desmit autovadītājus alkohola vai narkotisko vielu reibumā.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais