Ārkārtas situācija: no briesmīgiem apstākļiem izglābti 10 kucēni

© Ar sirdi delnā/Facebook

Ar ārkārtas situāciju saskārusies dzīvnieku aizsardzības biedrība "Ar sirdi delnā", kuras saimē piepulcējušies 10 kucēni un to divas mātes, kuras gadiem vairojušās pamestā ēkā Ugālē, vēsta biedrības facebook lapa.

"Ar sirdi delnā" aicina ikvienu palīdzēt jaunpienācēju uzturēšanai, jo bija plānots šos 12 suņus iemidzināt. Biedrības aprūpē jau ir 27 suņi un 30 kaķi, tādēļ nepieciešams atbalsts, lai varētu izglābt arī šos 10 kucēnus un viņu mātes.

"Pašlaik aktuālākā vajadzība ir suņu miga/būda. Mammītes ar bērneļiem ievietotas pagaidu miteklī, kas 12 suņiem, turklāt mēnesi veciem mazulīšiem, nepavisam nav piemērots," vēsta biedrība.

Ārkārtīgi nepieciešami līdzekļi arī barībai un veterinārajiem izdevumiem, jo kucēnus nepieciešams attārpot, kā arī vakcinēt ar komplekso vakcīnu, čipot, bet pieaugušos dzīvniekus - kastrēt!

Iespejams palīdzēt:

Biedrība "Ar sirdi delnā"
Reģ. Nr.: 40008230734
Banka: AS Swedbank
Konts: LV56HABA0551040032558

Latvijā

Gan pasaulē, gan Latvijā katru gadu palielinās bērnu skaits, kuriem nepieciešama pediatriskā paliatīvā aprūpe, aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Paliatīvās aprūpes dienesta vadītāja vietniece aprūpes jautājumos Sofja Tomase.

Svarīgākais