Šokējoši: Jaunā māmiņa ar zīdaini uz rokām nolec no klints

Klints, no kuras sieviete nolekusi © Raidījums "Degpunktā"

Kā vēsta raidījums "Degpunktā", tad kāda sieviete ar nedēļu vecu bērnu uz rokām ielekusi dolomīta karjerā no vairākus metrus augstas klints. Sievietei izdevies izdzīvot, taču bērniņš traģēdijā gājis bojā.

Šis notikums pirms dažām dienām fiksēts Cēsīs, kad vietējie likumsargi saņēma ziņu par sievieti, kura nakts laikā izgājusi no mājām ar septiņas dienas vecu bērnu uz rokām. Nekavējoties uzsākta meklēšana.

Lai gan visi cerēja, ka nekas traks nav noticis, pēc brīža saņemta skarba vēsts. Valsts policijas pārstāve Sintija Virse stāsta, ka pēc iesnieguma saņemšanas uzreiz uzsākta sievietes meklēšana. Pēc brīža jau noskaidrota sievietes atrašanās vieta un atrasts arī mazulis. Bērniņš diemžēl jau bija gājis bojā.

Šobrīd policija par notikušo uzsākusi kriminālprocesu.Sieviete, kura nolekusi no klints, nodota mediķu aprūpē. 

Raidījuma "Degpunktā" ir neoficiāla informācija, ka sieviete jau vairākas reizes mēģinājusi izdarīt pašnāvību. Kā norāda raidījuma veidotāji, tad, iespējams, sievietes garīgās veselības problēmas pasliktinājušās tieši pēc dzemdībām. 

Latvijā

IZM solītie tūristu tūkstoši uz olimpisko atlasi basketbolā neatbrauca. 5 miljoni iztērēti, bet kļūdas prognozēs neatzīst. Ja pirms olimpiskā turnīra IZM un LBS solīja naudu budžetam, šobrīd atrunājas ar emocijām un patriotismu. Olimpisko atlasi ar pustukšajām tribīnēm un naudas izlietošanas lietderību neviens nevērtēs, vēsta TV raidījums "Nekā personīga".

Svarīgākais