Dāma "testē auto" un traucas ar 206 km/h lielu ātrumu

© F64

Vakar apturēta kāda dāma, kura, "testējot auto", uz šosejas vairāk nekā divas reizes pārsniegusi atļauto ātrumu, savā facebook kontā informē Valsts policija.

Vakar ceļu policijas ekipāža Raiskuma pagastā uz autoceļa Inčukalns-Valmiera-Igaunijas robeža 45. kilometrā pamanīja automašīnu BMW 645, kas traucās pa ceļu ievērojamā ātrumā.

Pārbaudot radara mērījumu, konstatēts, ka automašīna pa šoseju, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h, traucās ar 206 km/h lielu ātrumu! Automašīna nekavējoties tika apturēta. Pie auto stūres sēdēja 1985. gadā dzimusi sieviete, kura policistiem paskaidroja - braukusi tik ātri, jo viņai licies, ka auto ir kādas tehniskas problēmas, un šādā veidā viņa testējusi, vai ar auto viss kārtībā.

Tagad pārglavīgajai autovadītājai par šādu "auto testēšanu" draud naudas sods no 360 līdz 480 eiro, kā arī transportlīdzekļa vadīšanas tiesību atņemšana uz sešiem mēnešiem.

Valsts policija aicina nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka braukšanas ātruma pārsniegšana, turklāt tik būtiska, apdraud ne tikai pašu autovadītāju, bet arī citus ceļu satiksmes dalībniekus.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.