Nepaliec vienaldzīgs: Lūdz palīdzību dvīnīšiem no Valmieras

© labdaris.lv

Kā vēsta informācija, atrodama vietnē Labdaris.lv, steidzami tiek lūgta palīdzība diviem dvīņiem – Evelīnai un Ralfam. Ralfs un Evelīna ir Sintijas un Sergeja pirmie bērniņi. Mazuļi pasaulē nāca priekšlaicīgi – viņiem mammas puncī pietrūka skābekļa un nācās veikt ķeizargriezienu. Mazuļi intensīvās terapijas nodaļā pavadīja 17 dienas, kuru laikā mammai pazuda piens. Vēlāk izrādījās, ka mazuļiem ir govs piena nepanesība un ir nepieciešams specializēts maisījums. Tā kā tas ir ļoti dārgs vecāki kuru katru dienu var tikt nostādīti baisas izvēles priekšā: nedot mazajiem ēst vai arī likt viņiem mocīties.

Ralfs un Evelīna ir Sintijas un Sergeja pirmie bērniņi. Mazuļi pasaulē nāca priekšlaicīgi – viņiem mammas puncī pietrūka skābekļa un nācās veikt ķeizargriezienu. Mazuļi intensīvās terapijas nodaļā pavadīja 17 dienas, kuru laikā mammai pazuda piens. Vēlāk izrādījās, ka mazuļiem ir govs piena nepanesība un ir nepieciešams specializēts maisījums. Tā kā tas ir ļoti dārgs vecāki kuru katru dienu var tikt nostādīti baisas izvēles priekšā: nedot mazajiem ēst vai arī likt viņiem mocīties.


Mēs varam to nepieļaut! Palīdzēsim jaunajai ģimenei uzsākt dzīvi. Specializētais maisījums bērniem būs jālieto 10 mēnešus. Kopā vajadzīgi 2015 eiro. Visi kopā mēs varam dot iespēju mazajiem ķipariem augt stipriem un veseliem!


Ziedojumu tālruņi:

90006881 – (ziedojums EUR 1.42)

90006771 – (ziedojums EUR 7.11)

!!! Visi ziedojumi uz šiem tālruņiem laikā no 21. līdz 27. martam nonāks Evelīnai un Ralfam.

Ziedot Evelīnai un Ralfam ir iespējams šeit:

Ziedojumu var veikt ikviena persona, kam ir bankas karte. Jūsu ziedojums uzreiz būs redzams interneta vietnē, kā arī jūs varēsiet sekot līdzi tam, cik liela summa vēl nepieciešama.


Ziedot ir iespējams, izmantojot arī citas drošās maksājumu sistēmas:

Atcerieties norādīt, ka maksājuma mērķis ir “Veselības fonds: Evelīna un Ralfs Miščuki”

Rekvizīti:

Paypal

paypal@labdaris.com

WebMoney

WME E281911870931

WMR R175707680433

WMZ Z295651461411