Dažas minūtes pirms eksplozijas Briseles lidostā gaidīta lidmašīna no Latvijas

© SCANPIX

Latvijas aviokompānijas "airBaltic" lidmašīna no Rīgas uz Briseli šorīt Beļģijas galvaspilsētas Zaventemas lidostā notikušo sprādzienu dēļ novirzīta uz citu lidostu, lidsabiedrība ziņo mikroblogošanas vietnē twitter.

Tāpat zināms, ka lidmašīna no Rīgas izlidoja plkst.7.12 un Zaventemas lidostā tai bija jānosēžas īsi pirms plkst.9 pēc vietējā laika. Lidostas "Rīga" mājaslapā redzams, ka šodien pēcpusdienā paredzēts vēl viens "airBaltic" reiss no Rīgas uz Briseli. Tāpat no Briseles plānoti divi "airBaltic" reisi uz Rīgu. Citu aviokompāniju lidojumi starp Rīgu un Briseli šodien nav paredzēti.

“flightradar24.com" atrodama informācija, ka, "airBaltic" lidmašīna tuvojās Briseles lidostai, kad tur nogranda sprādzieni, kuru dēļ tika apturēta lidmašīnu nosēšanās un pacelšanās.

Kā savā "twitter" kontā informē "airBaltic", lidmašīna novirzīta uz Ljēžas lidostu. Savukārt "flightradar24.com" dati liecina, ka "airBaltic" lidmašīna novirzīta uz Māstrihtas lidostu.

Jāpiezīmē, ka, daži latvieši sociālajos tīklos ziņo – tie devušies uz konkrēto lidostu, īsi pirms tajā notikušajiem sprādzieniem.

Svarīgākais