Liels krievu medijs uztaisa sensāciju no Rīgas policista komentāra par lidmašīnas katastofu

© ekrānšāviņš/RT

Raidsabiedrība Russia Today uztaisījusi pamatīgu sensāciju no Rīgas pašvaldības policista aizskarošā komentāra par Krievijas aviokatastrofā bojā gājušajiem.

Jau ziņots - Rīgas Pašvaldības policijas priekšniekam nācies atvainoties par sava darbinieka komentāriem sakarā ar traģisko "Flydubai" aviokatastrofu Krievijā. Pašvaldības policists paziņojis, ka nav jau ko raizēties par aviokatastrofā bojāgājušajiem, jo tie bijuši “krievi”. Par šo rīcību atvainojies gan pats policijas priekšnieks Juris Lukass un nosodījumu tai paudis arī Rīgas mērs Nils Ušakovs.

Par spīti tam krievu Raidsabiedrība Russia Today izveidojusi materiālu, kurā ziņo par Latvijas policista asajiem izteikumiem un nosoda viņa rīcību.

Latvijā

Pēdējo trīs gadu laikā svārstīgas sociāli ekonomiskās situācijas rezultātā ievērojami palielinājies atbalstāmo personu - zemu ienākumu un krīzes situācijā nonākušo Latvijas iedzīvotāju - skaits, turklāt to vidū no 2022.gada bieži ir arī Ukrainas iedzīvotāji, valdībai sniegtajā informatīvajā ziņojumā par materiālās nenodrošinātības mazināšanu atzīmē Labklājības ministrija (LM).

Svarīgākais