VIEDOKLIS: Lūk, kāpēc “antifašisti” ienīst leģionārus

© f64

Ar skarbu viedokli 16. marta intrigu sakarā dalījusies nevalstiskā organizācija “Dieva Suņi”.

“Katru gadu garā nesalauztie leģionāri iet savu Golgātas ceļu. Tāpat kā reiz gāja Jēzus, naidīgu Romas karavīru ielenkts, tā šodien iet sirmie vīri, nožogoti ar policijas barjerām un Latvijas Republikas policistu ielenkti. Iet pie Mātes Latvijas, ne pie Latvijas valdības. Iet, lai apliecinātu mūžīgu uzticību pieminekļa pakājē iekaltajiem vārdiem – Tēvzemei un Brīvībai. Savai vienīgajai Tēvzemei, savai Latvijai, kuru centās nosargāt. Lai savam nošautajam tēvam, lai savam čekistu nomocītajam brālim, lai paralēlklases meitenei ar zilo lakatiņu, kuru aizveda uz Sibīriju, lai visiem tiem, kuri nekad vairs neatnāks pie Mātes Latvijas, savās domās teiktu – mēs atnācām arī jūsu vārdā, mēs palikām nesalauzti!


Lūk, kāpēc šodienas “antifašisti” tik ļoti ienīst sirmos leģionārus – viņi ir pēdējie liecinieki komunistu pastrādātajām zvērībām, viņu gars palicis nesalauzts, sirmie vīri nesalieca muguru komunistu priekšā,” raksta “Dieva Suņi”.VIEDOKLIS: Lūk kāpēc “antifašisti” ienīst leģionārus

Latvijā

Latvijas valsts budžetā pagājušajā gadā, rēķinot atbilstoši Eiropas kontu sistēmas (EKS 2010) metodoloģijai, bija deficīts 931,7 miljonu eiro apmērā jeb 2,4% no iekšzemes kopprodukta (IKP), liecina Centrālās statistikas pārvaldes publicētie jaunākie dati par valsts budžeta deficīta un valsts parāda notifikācijas rezultātiem.

Svarīgākais