NEPATĪKAMI: Kādā Rīgas lielveikalā esot nopērkams “tārpains” lasis

© twitter/ekrānšāviņš

Kāds sociālā tīkla twitter lietotājs sacēlis diezgan skaļu traci par Rimi lielveikalā iegādātu lasi, kurā it kā manīti lenteņi.

“Vakar nopirkām Galerijas centra Rimi laša malto gaļu, bet tur iekša lenteņi. Kā rīkoties? Čeku diemžēl nepaņēmām un veikala darbiniece neko nezināja, turklāt saldētavā bija ruļļi, kur arī redzama lenteņu klātbūtne,” sašutis raksta kāds sociālā tīkla twitter lietotājs, kurš attēlu papildinājis arī “tārpaino” zivi. Cietušais uzsvēris – iesniedzis iesniegumu arī Pārtikas un veterinārajā dienestā.

Jāpiezīmē, ka par šo situāciju ieinteresējies arī pats Rimi lielveikals, kurš steigšus lūdzis neapmierinātajam klientam ievest bojāto produkciju, lai nodotu to tālākai izmeklēšanai un pagaidām paziņojis, ka tracis sacelts velti – baltās, tārpveidīgās figūras esot tikai samalti zivs nervi un produkts esot lietojams. Tāpat arī Pārtikas veterinārais dienests solījies sekot līdzi Rimi lielveikala veiktajām pārbaudēm.

Savukārt citi sociālo tīklu lietotāji satraucas un lūdz PVD pēc iespējas ātrāk pārbaudīt un apstiprināt šo informāciju.

Latvijā

Prostitūcijas jomas regulēšanai un kontrolēšanai nepieciešamais Prostitūcijas ierobežošanas likumprojekts patlaban nav politiskās dienaskārtības augšgalā, aģentūrai LETA atzina Iekšlietu ministrijā (IeM).

Svarīgākais