Izvēlēts Bērnu slimnīcas saimniecības direktors

oslēdzies konkurss uz Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas saimniecības (tehniskā) direktora vakanto amata vietu, kurā ir uzvarējusi Ināra Zaharāna.

Ar uzvarētāju noslēgts darba līgums ar pārbaudes laiku uz trim mēnešiem.

Jaunās darbinieces pienākumos ietilps noteikt un formulēt infrastruktūras nodrošināšanas dienestu, tas ir, ēdināšanas, transporta, saimniecības, tehniskās daļas, darbības pamatvirzienus, plānot, organizēt, koordinēt, motivēt un kontrolēt to darbību.

Jau ziņots, ka uz vakanto slimnīcas saimniecības (tehniskā) direktora amatu tika izsludināts atklāts konkurss, kurā pieteicās 11 pretendenti. Konkurss noslēdzas bez rezultāta janvāra beigās, jo potenciālais pretendents nezināmu iemeslu dēļ atteicās slēgt darba līgumu.

Komisija atkārtoti izvērtēja pretendentu iesniegtos dokumentus un turpināja darba intervijas arī februāra sākumā.

Līdzšinējais slimnīcas saimnieciskais direktors Aivars Lisenko patlaban atrodas apcietinājumā saistībā ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) sākto kriminālprocesu par dažādiem koruptīviem noziegumiem.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.