Notiks diskusija par skolu tīkla reformām

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Šodien Latvijas Universitātē notiks diskusija "Skolu reforma - Latvijas iespēja", aģentūra LETA uzzināja biedrībā "Latvijas nākotnes forums".

Diskusijas sākums paredzēts plkst.16.30.

Diskusijā piedalīsies bijušais Izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, Latvijas Universitātes profesore Ina Druviete, kā arī izglītības programmas "Iespējamā misija" valdes locekle Zane Oliņa.

Diskusiju apmeklēs arī Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas vadītāja Ilze Viņķele (V), Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas vadītājs Jānis Vucāns (ZZS), Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības vadītāja Inga Vanaga, kā arī esošie un topošie pedagogi un nozares speciālisti.

Latvijā

23. septembrī Cēsu novadā, Līgatnē, kādā dzīvoklī tika atrasts 1973. gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Valsts policijas amatpersonas, reaģējot uz izsaukumu, notikuma vietā konstatēja, ka vīrietim nodarīti smagi miesas bojājumi, tostarp brūces galvas apvidū, kas, iespējams, izraisīja viņa nāvi. Par notikušo nekavējoties sākts kriminālprocess.