BRĪDINA: Ogrē uzradušies viltīgi un bezkaunīgi ļaundari; iedzīvotājus aicina sadarboties

© F64

Kā vēsta kāds jaunietis sociālajā tīklā facebook, viņa miteklis pamatīgi aplaupīts.

“Vēlējos jums pastāstīt par to, ka Ogrē uzdarbojās garnadži. Šodien, 2016. gada 7.martā, kamēr biju skolā, manā dzīvoklī veiksmīgi kāds vai kādi ielauzušies, uzlaužot slēdzeni, izvandījuši dzīvoklī visu, ko vien var ieraudzīt un arī šo to paķēruši līdzi. Zināms, ka šīs dienas laikā esmu jau otrais upuris.

Materiālās vērtības nebūtu tas galvenais, bet diez gan nepatīkami apzināties, ka kāds bijis manā svētnīcā, izvandījis visus skapjus, plauktus, atvilktnes, kastes, kārbiņas, trauciņus un pat uzšķērdis plīša mantiņas, lai tikai gūtu naudu un vērtslietas.

Gribēju brīdināt, lai esat uzmanīgi ar saviem mājokļiem, jo garnadži bezbailīgi darbojušies gaišā dienas laikā, kad pat kaimiņi nav ne redzējuši, ne dzirdējuši kaut ko. Iesaku visiem aizstāt vecās durvis ar jaunām, bet tiešām drošām.

Sargājiet arī savu kaimiņu mitekļus, jo, ja ne jūs kļūsiet par upuriem, tad varbūt kāds no blakus dzīvojošajiem. Protams, ļoti ceru arī uz kādu atsaucību, ja kāds kaut ko dzirdējis par garnadžiem, jo, visiem zināms, Ogre nav nemaz tik liela. Lūdzu padalieties ar ierakstu un brīdiniet citus. Lai jau tam vai tiem kretīniem tiek. Gan karma atspēlēsies,'” uzsver cietušais jaunietis.