VAKARA ZIŅAS: Kamēr prezidents atveseļojas, sieva iziet sabiedrībā

© F64

Šobrīd Latvijas Valsts prezidents pēc pārciestās operācijas, kas veikta Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcā, uzsācis veselības atjaunošanas procedūras rehabilitācijas centrā «Vaivari». Līdzko nostabilizējies prezidenta veselības stāvoklis, tā arī pirmā lēdija iznākusi sabiedrībā un kopā ar jaunāko dēlu Nauri Vējoni apmeklēja «Lielās mūzikas balvas 2015» apbalvošanas ceremoniju.

Jau rakstījām, ka šā gada 18. janvārī, pāris dienas pēc vecākā dēla Ivo kāzām, Raimonds Vējonis tika nogādāts Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcā. Izvērtējot Valsts prezidenta veselības stāvokli, ārsti nolēma turpmāku prezidenta ārstēšanu uzticēt Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas mediķiem.

Vējonim tika konstatēta sepses infekcija, kas bija skārusi sirds vārstuļus. Speciālistu konsīlijs pieņēma lēmumu, ka jālikvidē infekcijas avots, lai novērstu tālāku tās izplatību, un veids, kā to izdarīt, ir sirds operācija. Valsts prezidentam sirds operācija noritēja veiksmīgi. Viņš jau vairākkārt ir sazinājies ar tautu, sakot paldies par atbalstu un atklājot savu veselības stāvokli un pašsajūtu.

Prezidents jau pilda aktuālos darba pienākumus un šobrīd atjauno veselību rehabilitācijas centrā «Vaivari».

Svarīgākais