Delegācija no Marokas iepazīst Latvijā izveidoto pretkorupcijas sistēmu

© F64

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) šonedēļ pieredzes apmaiņas vizītē ieradusies Marokas valsts iestāžu pārstāvju delegācija, aģentūra LETA noskaidroja KNAB.

Maroka tiks pārstāvēta ar delegātiem no Korupcijas novēršanas centrālās iestādes, Tieslietu ministrijas, Publiskās funkcijas un administrācijas modernizācijas ministrijas, Marokas ministriju inspekcijas, policijas un Karaliskās žandarmērijas.

Vizītes mērķis ir iepazīties ar Latvijā izveidoto pretkorupcijas sistēmu un mūsu valsts pieredzi korupcijas novēršanā un apkarošanā.

Vizītē paredzētas tikšanās ar KNAB priekšnieku Jaroslavu Streņčenoku, KNAB nodaļu vadītājiem, kā arī plānotas darba tikšanās ar pārstāvjiem no Valsts ieņēmumu dienesta, Latvijas Ģenerālprokuratūras Noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas novēršanas dienesta, Iekšlietu ministrijas Iekšējā drošības biroja, sabiedrisko organizāciju "Providus" un "Delna" pārstāvjiem.

Latvijā

Finanšu nozares asociācija (FNA) un lielākās bankas šodien mediju pasākumā informēja par aktuālo situāciju kreditēšanas jomā un banku aprēķinus par solidaritātes iemaksas sasaisti ar kreditēšanu.

Svarīgākais