Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Streips TV24 vadīs vakara satīrisku ziņu raidījumu

© youtube.com

No šodienas kanālā "RīgaTV 24" būs vērojams jauns izklaidējošs un satīrisks ikvakara ziņu raidījums "Vēlais ar Streipu", kuru vadīs žurnālists Kārlis Streips.

"RīgaTV 24" direktors Klāvs Kalniņš stāsta, ka līdz šim skatītāji raduši redzēt Streipu nopietnos, analītiskos raidījumos, kur izpausmes brīvība tikusi ierobežota ar sava veida cenzūru.

"Taču līdz ar jauno raidījumu skatītājiem būs iespēja uzzināt par ikdienā notiekošo analītiskā, izklaidējošā un satīriskā gaismā, kā arī baudīt Streipa prāta asumu, drosmīgo humoru un sarkastisko skatījumu uz notiekošo pasaulē un Latvijā," sacīja Kalniņš.

"Ar raidījuma palīdzību vēlamies radīt izpratni par apkārt notiekošo un aktivizēt Latvijas sabiedrības iesaisti aktuālajos notikumos Latvijā," turpināja Kalniņš. "Ceru, ka ar šāda alternatīva ikdienas ziņu raidījuma starpniecību veicināsim sabiedrības vēlmi sekot līdzi ikdienas notikumiem, noticot, ka ir iespējams mainīt lietu ierasto kārtību."

Raidījuma "Vēlais ar Streipu" satura veidošanā tiks iesaistīta arī Latvijas sabiedrība, aicinot atbildēt uz jautājumiem ielu intervijās un sociālajos tīklos.