Greizsirdības dēļ vīrietis pastrādā noziegumu

© F64

Pirmdien, 22. februārī, ap pulksten 22.30 Saulkrastu iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz Carnikavu, Nēģu ielu, kur konflikta laikā savainots kāds vīrietis. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka vairāku personu kompānija lietojusi alkoholiskos dzērienus.

Kompānijā atradusies arī kāda sieviete. Pēc kāda laika ieradies sievietes dzīvesbiedrs. Viņš palicis greizsirdīgs uz kādu vīrieti, kurš atradies kopā ar viņa draudzeni. Starp abiem vīriešiem izcēlies konflikts, kura laikā sievietes dzīvesbiedrs ar nazi vairākas reizes sadūris otru vīrieti.

Cietušais tika nogādāts medicīnas iestādē, savukārt policisti notikuma vietā aizturēja agresīvi noskaņoto – 1979. gadā dzimušo – vīrieti. Aizturētais iepriekš sodīts par zādzībām.

Šobrīd pret viņu ir uzsākts kriminālprocess par tīšu miesas bojājuma nodarīšanu, kas bīstams dzīvībai. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās. Šodien tiesa aizturētajam vīrietim piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais