Zīdaiņa nāve Lizumā: Sievietes pagātnē atklāts vēl kāds nepatīkams fakts

© F64

Kā ziņots, kāda 43 gadus veca sieviete 3.februāra vakarā dzemdēja bērnu, tomēr pēc tam to mazuli ievīstīja plēvēs, ielika spainī un pameta siltumnīcā. Kā vēsta “Bez tabu” - šajā lietā atklājies vēl kāds nepatīkams fakts.

Šī pati sieviete, par kuras izbijušo grūtniecību un spainī iemesto mirušo mazuli tika uzzināts vien nejaušības pēc, pirms 20 gadiem laidusi pasaulē vēl vienu mazuli, kurš it kā esot piedzimis nedzīvs. Arī pirmo mazuli sieviete dzemdējusi mājās viena pati un ekspertīze apstiprinājusi – mazulis patiešām piedzimis nedzīvs. Tomēr arī toreiz sieviete esot mēģinājusi mazuli noslēpt.


Intervijā ar TV3 žurnālistiem sieviete uzsvērusi – ja abos gadījumos nebūtu bijusi mājās viena, nekas tāds nebūtu atgadījies, savukārt sociālie dienesti uzskata, ka neko daudz šajā situācijā neesot varējuši palīdzēt, jo nav zinājuši, ka sieviete ir stāvoklī.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais