Kučinskis pārrunās turpmāko sadarbību ar NVO

© F64

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) šodien piedalīsies nevalstisko organizāciju (NVO) un Ministru kabineta sadarbības memoranda īstenošanas padomes sēdē, kuras laikā plānots pārrunāt turpmāko sadarbību, aģentūru LETA informēja Valsts kancelejas Komunikācijas departamentā.

Pēc stāšanās jaunajā amatā Kučinskis rosināja tikšanos ar memoranda padomi, lai pārrunātu turpmāko sadarbību ar nevalstisko sektoru un tuvākajā laikā veicamos darbus, tostarp valdības rīcības plāna sagatavošanu.

Memoranda padomes sēdē biedrība "Par neskartu vidi nākamajām paaudzēm" klātesošos informēs par sabiedrības iesaisti tiesiskuma sekmēšanā lēmumos, kas skar Ķemeru nacionālo parku. Savukārt Labklājības ministrijas pārstāve klātesošos iepazīstinās ar ziņojumu par iniciatīvu "Jauniešu garantija", informējot, kā attīstījusies jauniešu iesaiste darba tirgū un kādi ir 2014./2015.gadā sasniegtie rezultāti.

Sēde notiks Ministru kabinetā, un tā sāksies plkst.11.30.

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais