Salaspilī uz ceļa pamet notriektu, jaunu sievieti

© F64

Vakar Salaspilī kāds pagaidām nenoskaidrots vadītājs uzbraucis gājējai un pametis notikuma vietu, aģentūru LETA informē Valsts policijā.

Negadījums noticis Rīgas un Institūta ielas krustojumā. 1987.gadā dzimusī cietusī sieviete nogādāta slimnīcā.

Tikmēr Rīgā, Visbijas prospekta un Varoņu ielas krustojumā notikusi sadursme starp 1988.gadā dzimuša vīrieša vadīto "BMW" un 1980.gadā dzimuša vīrieša vadīto "VW".

Negadījumā cieta "VW" vadītājs, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Mālpils novada Upmalās, uz autoceļa Inciems-Sigulda-Ķegums, kāds 1978.gadā dzimis "Audi" vadītājs, atrodoties pie stūres alkohola reibumā, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvi, bet Ragaciemā savu auto novaldīt nespēja un grāvī iebrauca kāda 1975.gadā dzimusi sieviete, kas kopā ar 2005.gadā dzimušo pasažieri guvusi nelielas traumas.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēti 109 ceļu satiksmes negadījums, no tiem 47 Rīgas reģionā. Negadījumos cietuši desmit cilvēki, no tiem Rīgas reģionā - seši.

Latvijā

Problēmas attiecībās ar vienaudžiem, grūtības mācībās, pašnāvības domas, vardarbība ģimenē, veselības problēmas - par šādām tēmām, visbiežāk bērni un jaunieši meklē palīdzību, zvanot un rakstot Uzticības tālrunim. Taču šobrīd iezīmējusies arī jauna tendence - bērni, jaunieši un arī pieaugušie bieži zvana un meklē palīdzību, jo vardarbība, gan emocionāla, gan fiziska, notiek vecāku starpā, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais