PALĪDZAM: policija un ģimenes meklē neizskaidrojami pazudušu pārīti

© Valsts policija

Informācija Valsts policijas mājas lapā liecina, ka tiek meklēti divi bezvēsts pazuduši pusaudži.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils un Liepājas policijas iecirkņi meklē divus jaunus cilvēkus, kuri pazuduši no šī gada 12.februāra. 

Iecirkņos saņemta informācija par to, ka 12. februārī  savā dzīvesvietā Ventspilī nav atgriezusies 1999. gadā dzimusī Vanesa Apkalne.

Pazīmes:  augums ap 173cm, kalsnas miesas būves, gariem, tumšiem matiem līdz lāpstiņām, uz rokas apakšdelma tetovējums - putna spalvas  attēls.Ģērbusies tumši zilā pusgarā virsjakā, rūtainā smilšu krāsas šallē, iespējams, tumši zilas bikses, gari melni zamšādas zābaki līdz celim,  bez papēža.

Savukārt Liepājas iecirknī saņemta informācija par to, ka 12. februārī no savas dzīvesvietas Liepājā, Siguldas ielā,izgājis 1996. gadā dzimušais

Mārtiņš Šķuburs,  un nav zināma viņa atrašanās vieta.
Pazīmes: augums 175 cm, normālas miesas būves, īsi, brūni mati. Ģērbies tumši zilas krāsas pusmētelī ar kapuci, brūnas krāsas džinsu biksēs, brūnas
krāsas zamša ādas kurpēs ar šņorēm, mugursoma melni - pelēkā krāsā.
Iegūtā informācija par abiem jauniešiem liecina, ka viņi prom devušies kopā. 

Lūdzam atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par abiem pazudušajiem, kā arī vēršamies pie pašiem jaunajiem cilvēkiem ar lūgumu sniegt ziņas par sevi, tādējādi pasaudzējot savus tuviniekus.