VAKARA ZIŅAS: Lemberga sieva bērniņa gaidību laikā ir enerģijas pilna

Aivars un Kristīne Lembergi ar dēlēnu Martinu Kristoferu apmeklē «Muzikālās bankas 2015» apbalvošanas ceremoniju © Ingrīda Punka

Tuvākajās dienās jānāk pasaulē Ventspils domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga un viņa sievas, Ventspils pilsētas domes izpilddirektora vietnieces Kristīnes Lembergas mazulim. Māmiņa gaidību laikā jūtas gan emocionāli, gan fiziski spirgta, tāpēc ģimene aizvadītajās brīvdienās apmeklēja «Muzikālās bankas 2015» apbalvošanas ceremoniju.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Kristīne Lemberga pavēstīja, ka ļoti, ļoti gaida piedzimstam mazuli: «Nu jau teju, teju ir jābūt klāt!» Kristīne atzina, ka jūtas ļoti burvīgi un ir enerģijas pilna gaidību laikā, tāpēc arī pilda darba pienākumus, kā arī kopā ar vīru Aivaru un dēlēnu Martinu Kristoferu iziet sabiedrībā.

Uz «Muzikālās bankas 2015» apbalvošanas ceremoniju Lembergu pāris ieradās gaumīgi saposies. Kā allaž, abi bija saskaņojuši tērpus. Šoreiz apģērbā gaišos toņos Lembergi bija gluži kā pavasara vēstneši. Kristīne bija izvēlējusies brīvi krītošu tērpu no latviešu apģērbu zīmola «Nolo». «Pavasaris taču tuvojas, un mēs gaidām, kad nokusīs sniegs,» piebilda Ventspils mērs.

Jau ilgus gadus Ventspilī norisinās «Latvijas radio 2» roka un popdziesmu aptaujas «Muzikālā banka» grandiozie koncerti un svinības. Kristīne atzina, ka šogad aptaujas finālā iekļuvušas ļoti labas kompozīcijas, minot gan «Prāta vētras», gan Dona izpildītās dziesmas. Lembergi noklausījās gan apbalvošanas ceremonijas koncertu, gan arī mazu brīdi paviesojās banketā, kur Aivars Lembergs pasniedza Ventspils pilsētas balvu grupas «Musiqq» puišiem. Visu vakaru mūziķi viens pēc otra apsveica Lembergu pāri ar priecīgo dzīves notikumu. Ventspils mērs pieņēma apsveikumus, bet noteica, ka vēl pāris dienas jāpagaida.



Latvijā

Kārtējie trīs miljoni, kas iztērēti valstij neizdevīgi un izšķērdīgi. Zaļais kurss drīzāk izmantots kā aizsegs nepamatotam līdzekļu izlietojumam. Tik skarbi ir Valsts kontroles secinājumi par zemkopības ministrijas e auto uzlādes staciju tīklu. Revidenti materiālus nodevuši tiesībsargiem un Iepirkumu uzraudzības birojam, vēsta "Nekā Personīga".

Svarīgākais