Kučinskis pagaidām atturas sniegt komentārus par ministru amata pretendentiem

© F64

Ministru prezidenta amata kandidāts Māris Kučinskis (ZZS) līdz ''Vienotības'' valdes sēdes lēmumam atturēsies sniegt komentārus par ekonomikas, labklājības un izglītības un zinātnes ministru amata pretendentiem.

"Šī ir "Vienotības" diena," aģentūrai LETA norādīja premjera amata kandidāts, piebilstot, ka ir paredzēts, ka šodien jau būs zināmi šo trīs nozaru ministru amata kandidāti.

Kā ziņots, partijas "Vienotība" Saeimas frakcija šodien vienojās par vairākiem kandidātiem ministru amatiem, taču gala lēmums par tiem tiks pieņemts vakarā partijas valdes sēdē.

Izglītības un zinātnes ministra amatam topošajā valdībā tiek piedāvāts vērtēt Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas vadītāju Kārli Šadurski un Saeimas deputātu, tā dēvētā opozicionāru "sešinieka" pārstāvi Intu Dālderi, ekonomikas ministra amatam - Finanšu ministrijas parlamentāro sekretāru Arvilu Ašeradenu un Saeimas deputātu, tā dēvētās "reģionāļu" grupas pārstāvi Viktoru Valaini, bet labklājības ministra amatam - finanšu ministru Jāni Reiru un Saeimas deputāti Ilzi Viņķeli.

 

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais