Ironizē par iniciatīvu izmaksāt prēmijas policistiem, kuri atteikušies no kukuļiem

© Valsts policija

Ironisku viedokli par iniciatīvu piešķirt prēmijas policistiem, kuri atteikušies pieņemt kukuļus, sociālajā tīklā facebook publicējusi nevalstiskā organizācija “Dieva suņi”.

“Sabiedrības iniciatīvu portālā “Manabalss.lv” sākta parakstu vākšana, lai policistiem, kuri atsakās no kukuļa un fiksē šo likumpārkāpumu, izmaksātu prēmijas, kuru apjoms ir divreiz lielāks par piedāvāto, bet nepaņemto kukuli. Prēmija policistiem par likumu ievērošanu un savu pienākumu pildīšanu! ĢENIĀLA IDEJA! Prēmiju skolotājiem, ka atnākuši uz skolu!” ironizē “Dieva suņi”.

Jau ziņots, ka sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana, lai policistiem, kuri atsakās no kukuļa un fiksē šo likumpārkāpumu, izmaksātu prēmijas, kuru apjoms ir divreiz lielāks par piedāvāto, bet nepaņemto kukuli.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.