Bīstama situācija radusies Jūrmalā pie Lielupes tilta

© F64

Šopēcpusdien kāda vieglā automašīna, iebraucot Jūrmalā, pirms Lielupes tilta bija nobraukusi no ceļa un apstājusies tieši uz betonētā uzbēruma malas, par mata tiesu izvairoties no nokrišanas uz zemāka līmeņa ceļa, novēroja aģentūra LETA.

Notikuma vietā bija ieradusies gan pašvaldības policija, gan Valsts policija, gan Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, gan arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests. Operatīvo darbinieku rosīšanās ap automašīnu nedaudz aizkavēja satiksmi pār Lielupes tiltu Jūrmalas virzienā.

Jūrmalas Pašvaldības policijā aģentūrai LETA apstiprināja, ka automašīna bija "uzkārusies" uz apmales pie Lielupes tilta, tomēr sīkāku informāciju nesniedza. Arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā nezināja teikt, vai negadījumā ir kāds cietušais.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais