Iļģuciema maiznīcas konditorejas veikals iegūst Galveno apbalvojumu "Latvijas labākais tirgotājs 200

Iļģuciema maiznīcas konditorejas specializētais veikals Brīvības ielā 93, pēc žūrijas ekspertu vērtējuma, atzīts par labāko, iegūstot galveno Latvijas Tirgotāju asociācijas iedibināto apbalvojumu "Latvijas labākais tirgotājs 2009 ".

Specializētie veikali Anniņmuižas bulvārī 84 un Kr. Barona ielā 28a - saņēma apbalvojumu "Latvijas labākais tirgotājs - uzvarētājs 2009", savukārt veikals Lidoņu ielā 27 - apbalvojumu "Latvijas labākais tirgotājs - laureāts 2009" mazo veikalu – kafejnīcu grupā. Apbalvojumi svinīgā pasākumā tika pasniegti šī gada 11. februārī.

Iļģuciema maiznīcas konditorejas valdes priekšsēdētājs Andrejs Fraimanis: "Ir patiess lepnums par padarīto darbu, jo pirmo reizi uzņēmuma vēsturē specializētais veikals ir ticis uzvarētāja godā, saņemot augstāko novērtējumu. Iegūtā galvenā balva un citi apbalvojumi ir apliecinājums tam, ka mērķtiecīgs komandas darbs ir vainagojies ar panākumiem. Galvenā balva ir vēl lielāks pamudinājums turpināt tik pat aktīvi darboties arī nākotnē, pilnveidojot veikalu darbību un ceļot pircēju apkalpošanas kvalitāti".

Konkurss "Latvijas labākais tirgotājs" notiek kopš 1995.gada. Konkursa mērķis ir popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus, paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti un iepazīstināt ar tiem sabiedrību.

Svarīgākais