TRAĢISKI: mīklainos apstākļos iet bojā vīrietis

© F64

Raidījums "Degpunktā" ziņo par traģisku atgadījumu Ogrē, kad pa piektā stāvu logu izkritis vīrietis. Nav skaidrs nelaimes cēlonis.

Naktī, pie kādas daudzstāvu mājas, atskanējis skaļš būkšķis. Mājas iedzīvotāji, paskatoties pa logu, ieraudzija guļam vīrieša ķermeni. Aculiecinieki izsauca mediķus, taču vīrietim vairs nebija iespējams palīdzēt. Atklājās, ka nelaiķis ir mājas iedzīvotājs, kurš ir izkritis vai izlēcis par 5. stāva logu.

Aptaujājot vietējos iedzīvotājus, tika uzklausītas vairākas versijas. Vīrietis bijis piedzēries vai tā ir pašnāvība, jo vīrietim bijis liels parāds. Nelaiķim bijusi ģimene, bet viņa dzīvesvietā radinieki redzēti reti. Bojāgājušā kaimiņiene nepiekrīt pašnāvības gadījumam.



Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.