Cilvēki nobijušies no bēgļiem; lūdz, lai Vējonis atrisina situāciju

© Scanpix

Sociālajos tīklos lielu popularitāti izpelnījies kāds facebook ieraksts, kurā palīdzība, bēgļu jautājuma risināšanā tiek lūgta Valsts prezidentam.

“Es maksāju valstij nodokli, lai tā rūpētos par manu drošību, komfortu un palīdzētu arī citiem – es vēlos, lai mūsu valsts sūta ūdeni uz Āfriku un atbalsta ar pārtiku iedzīvotājus, palīdz militāri samazināt karadarbību, veic citas darbības, kuras palīdzētu to valstu iedzīvotājiem, kuri cieš no kara. Tomēr es nevēlos, lai bēgļi iebrauc Latvijā! Lai vai daļa no viņiem nav drauds apkārtējiem, es nejustos komfortabli braukt ar viņiem vienā autobusā nedomājot par ieroci vai sprāgstvielu. Es nejustos droši par savu meitu, apzinoties, ka pilsētā ir bēgļu pārstāvji, kuru sabiedrībā sievietei jāietinas palagā un jāuzvelk ņindzjas maska, lai justos droši. Es nevēlos lai mūsu valsts pieļautu Vācijas un Zviedrijas pieredzi, kad savās „MĀJĀS” tu nevari justies komfortabli! Prezident ‪#‎RaimondsVējonis‬ – lūdzu dari, ko lietas labā un nepieļauj lai bēgļi ienāk Latvijā, mēs ļoti labi varam viņiem palīdzēt arī citādā veidā!” sociālajos tīklos lūdz kāds facebook lietotājs.

Ar šo ierakstu dalījušies jau vairāk nekā 2600 Latvijas sociālo tīklu lietotāju.

Latvijā

Pietiek.com publicēts kompānijas SOAAR vadītāja Renāra Kažuļa raksts, kurā atspoguļota iespējamā valsts līdzekļ izzagšana 30 miljonu apmērā. Firma SOAAR daudzu gadus bez maksas sniegusi vairāku valstī svarīgu procesu, tostarp vēlēšanu tehnoloģiskā nodrošinājuma pakalpojumus.

Svarīgākais