Policija notver rūdītu garnadzi

Ilustratīvs attēls © scanpix

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicija operatīvo pasākumu laikā saistībā ar zādzībām iekļūstot tirdzniecības objektos, vakar, 14. janvārī, ap pulksten 05:40 Rīgā, Alberta ielā konstatēja vīrieti, kurš apzog kādu veikalu. Policisti nekavējoties aizturēja ļaundari - 1984. gadā dzimušu vīrieti.

Policisti noskaidroja, ka aizturētais vakar, uzlaužot durvju slēdzenes, iekļuvis gan veikalā, gan arī kādā kafejnīcā Krišjāņa Barona ielā, kopā nozogot 330 eiro. Šobrīd lielākā daļa naudas ir atgūta.

Aizturētais, kurš gaida tiesas spriedumu par pagājušajā gadā veiktajām 17 zādzībām iekļūstot tirdzniecības objektos, tika nogādāts izolatorā. Par zādzību, kas izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas, ir uzsākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Latvijā

Gan pasaulē, gan Latvijā katru gadu palielinās bērnu skaits, kuriem nepieciešama pediatriskā paliatīvā aprūpe, aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Paliatīvās aprūpes dienesta vadītāja vietniece aprūpes jautājumos Sofja Tomase.

Svarīgākais