ŠOKĒJOŠI: Jauneklis no Kokneses sabraucis suni un atstājis to nomirt

© facebook/ekrānšāviņš

Kā vēsta informācija sociālajos tīklos, kāds jauneklis notriecis uz ielas suni un aizbēdzis no nozieguma vietas, atstājot dzīvnieku nomiršanai.

Par laimi nāvei nolemtajam un putenī pamestajam suņukam, to atrada labi cilvēki, kuri nogādāja zvēriņu slimnīcā un atrada sunīša saimniekus. Kā vēsta paši saimnieki, sunītis ir gados vecs un veselības stāvoklis viņam ir visai švaks. Tāpat saimnieki arī noskaidrojuši vainīgā personību, kurš pēc visa spriežot, esot vēl akcentējis, ka viņa mašīnai, saduroties ar suni, ir izdauzīts lukturis.


“Kas attiecās uz pāridarītāju - no sirds Tev novēlu vienreiz tā kārtīgi iekrist ar savu materiālo domāšanu, jo tev redz svarīgāks esot izdauzīts vecas kupejas lukturis, nevis dzīvnieka, vai jebkuras citas dzīvas būtnes veselība un drošība. Es ļoti ceru, ka tādi kā Tu, uz šīs zemes vairs nevairosies. Ja tu būtu kaut pēc palīdzības saucis, izrādījis kaut kādu interesi par savām savārītajām ziepēm, es Tev to lukturi būtu nopircis. Bet dēļ tavas bezatbildīgās, pretīgās rīcības, vismaz es, un pieļauju, ka daudzi citi, skatoties tavā sejā, nespēs tur saskatīt cilvēcīgu būtni,” sociālajos tīklos ierakstījis dzīvnieciņa saimnieks.

Tāpat sociālajos tīklos ļaudis dalās ar pāridarītāja bilžu kolāžu.