Dombrava sašutis par Vācijas policijas attieksmi

© F64

Biedējošo Ķelnes notikumu sakarā savu viedokli par Vācijas policijas darba spējām sociālajā tīklā twitter paudis 12. Saeimas deputāts Jānis Dombrava.

“Ķelnes policija savu bezdarbību jaungada nakti pamatoja ar resursu trūkumu. Tomēr izrādās, ka pret vāciešiem tie ir gatavi pielietot spēku,” savā sociālo tīklu profilā raksta 12. Saeimas deputāts.

Jau ziņots, ka aptuveni 1 000 jaunu vīriešu, kuri bijuši apreibinošu vielu iespaidā, Jaungadā sarīkojuši nemierus Ķelnes centrālajā stacijā. "The Local" un "Die Welt" raksta, ka policijā vērsušās ap 60 sieviešu no kurām seksuālus uzbrukumus piedzīvojušas 20 savukārt "Deutche Welle" ziņo, ka saņemtas 90 sūdzības no kurām tikai viena bijusi par izvarošanu. Vīrieši esot bijuši Tuvo austrumu un Ziemeļāfrikas izcelsmes.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.