Policijai izdodas aizturēt dzīvokļa aplaupītājus

Attēlam ir ilustratīva nozīme © SCANPIX

Par laupīšanu kādā dzīvoklī Āgenskalnā aizturēti divi 33 gadus veci vīrieši, informē Valsts policijā.

Pagājušajā naktī ap pulksten 2:00 Rīgas Zemgales iecirkņa policisti saņēma izsaukumu par laupīšanu, kas notikusi kādā dzīvoklī Rīgā, Ormaņu ielā. Policisti notikuma vietā noskaidroja, ka pie dzīvokļa saimnieka bija atnācis ciemiņš – kāds 1988. gadā dzimis vīrietis. Abi vīrieši kopā lietojuši alkoholiskos dzērienus. Pēc kāda laika ciemiņš izgājis ārpus mājas, kad pie mājokļa saimnieka ciemos atnākuši vēl divi 1983. gadā dzimuši vīrieši.

Pirmajam ciemiņam atgriežoties dzīvoklī, nesen atnākušie ciemiņi likuši viņam pamest dzīvokli, taču viņš nav piekritis vīriešu norādēm. Starp visiem ciemiņiem izcēlies konflikts, kas pārvērties kautiņā. Tā laikā 28 gadus vecajam vīrietim tika nolaupīta nauda – aptuveni 20 eiro. Pēc kautiņa cietušais izskrējis no dzīvokļa un izsaucis policiju, taču abi agresīvi noskaņotie vīrieši palikuši dzīvoklī un turpinājuši ciemoties pie dzīvokļa saimnieka.

Policisti aizturēja abus 1983. gadā dzimušos vīriešus un nogādāja iecirknī, kur tika noskaidrots, ka viens no aizturētajiem iepriekš ir sodīts par zādzību. Cietušais atguva nolaupīto naudu, bet pret aizturētajiem šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par laupīšanu.

Svarīgākais