LAIKA PROGNOZE: Šodien vēl pieturēsies sals

© F64

Sestdien pēc ļoti dzestras nakts arī dienā gaidāmas zemas gaisa temperatūras, taču naktī uz svētdienu gaisa temperatūra vairs nepārsniegs -20 grādu atzīmi.

Sestdien no rīta vēl valsts ZA/A rajonos gaisa temperatūra būs -19...-24°, taču dienai iesilstot, gaisa temperatūra austrumos būs -12...-17°, rietumos -7...-12°. 

Diena būs apmākusies visā valsts teritorijā, vien dienas otrajā pusē no Kurzemes puses debesis skaidrosies un uzspīdēs saule. Dienas gaitā Kurzemes ziemeļos iespējams īslaicīgs sniegs.

Pūtīs lēns līdz mērens A puses vējš.

Lai gan sākotnēji tika prognozēts, ka brīvdienās Latvijā gaidāms atkusnis, jaunākās prognozes liecina, ka tas būs vien nelielā Kurzemes daļā un sals atkāpsies tikai nedaudz, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)