IESKATIES: Spēcīgs latvietes viedoklis par baisajiem notikumiem Ķelnē

Attēls no Ķelnē notikušās sieviešu protesta akcijas, veltītas Jaungada uzbrukumiem Ķelnes stacijā © scanpix

Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja dalījusies ar ļoti interesantu viedokli Ķelnes Jaungada svinību laikā notikušo seksuālo uzbrukumu sakarā.

“Mēģināšu bezkaislīgi paust savu viedokli. Notikumi Ķelnē nav nekāds ČP, bet likumsakarība. Ir pilnīgi skaidrs, ka 1) vīrieši, kuri visu mūžu dzīvojuši līdzās sievietēm, kuras aizsedz gan kājas, gan seju un matus, pēkšņi ieraugot garkājainas blondīnes, kļūst traki. 2) vīrieši kuru kultūra propogandē pārliecību par svietei kā paņemamu priekšmetu un otrā līmeņa būtni, nekautrējas ar varu paņemt to, kas vīrietim pienākas 3) vīrieši, kuri ir pieraduši savos kišlakos šaudīties ar automātiem gaisā un nomētāt sievietes ar akmeņiem, turpina arī Eiropā pulcēties baros un izklaidēties pēc savas saprašanas 4) vīrieši, kuri ir audzināti ar pārliecību, ka nogalināt kristieti ir varoņdarbs, pret kristiešiem nevar izturēties ar cieņu,” norāda sociālo tīklu lietotātaja.

Jau ziņots, ka aptuveni 1 000 jaunu vīriešu, kuri bijuši apreibinošu vielu iespaidā, Jaungadā sarīkojuši nemierus Ķelnes centrālajā stacijā. Šobrīd jau saņemtas vairāk nekā 100 sūdzības no kurām divas bijušas par izvarošanu, savukārt trīs ceturtdaļas sūdzību bijušas par seksuāla rakstura uzbrukumiem. Vīrieši esot bijuši Tuvo austrumu un Ziemeļāfrikas izcelsmes. Tā pat sievietes tikušas arī aplaupītas

Tāpat vēstīts, ka līdzīgi incidenti bijuši arī Hamburgā un Štutgartē.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais