Lai balti svētki!

© pickywallpapers.com

Lai gan aiz loga joprojām valda pelēkas krāsas, šajos Ziemassvētkos gribas mums visiem novēlēt baltumu - iekšējo baltumu un gaismu, kas nav atkarīgi no ārējiem apstākļiem.

Esiet balti savās domās! Uzsmaidiet apkārtējiem, pasakiet kādam paldies, dalieties ar prieku un labiem novēlējumiem! Aizmirstiet visus pāri darījumus, piedodiet visu slikti pateikto un izsāpēto! 

Esiet balti savās sajūtās! Pat vismazākais nieks, ko jums uzdāvina draugi vai kolēģi, apliecina, ka kāds par jums ir piedomājis, kāds ir atcerējies un centies jūs iepriecināt. Uztveriet ar pateicību katru dāvanu, kas nonāk jūsu rokās. It īpaši, ja tā ir gatavota pašu spēkiem. Drauga cepta piparkūka vai bērna zīmēta apsveikuma kartiņa ir simts reizes vērtīgāka par ikvienu dārgu mantu, jo tā ir gatavota tieši jums.

Esiet balti savās sirdīs! Mēģiniet atsaukt atmiņā tās sajūtas, ko Ziemassvētku vakars jums nesa bērnībā. Esiet tik pat naivi, tik pat atvērti pasaulei kā toreiz. Un iespējams, ka Ziemassvētku vakarā jūs sajutīsiet savā sirdī kaut ko tādu, par ko jau sen kā bijāt aizmirsuši.

Lai balti šie svētki! Lai balts ir noskaņojums un prāts! Priecīgus Ziemassvētkus.

Jūsu portāls nra.lv

Latvijā

Valsts vides dienests (VVD) sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldības policiju pārkāpumu izdarīšanas laikā pieķēris personas, kas Bārbeles pagastā nelegāli noglabājuši atkritumus, kopumā piesārņojot aptuveni 0,3 hektāru teritoriju, aģentūru LETA informēja VVD sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Jalinska.

Svarīgākais