Jānis Vaišļa aizkustina ar savu pateicību ziedotājiem

Jānis Vaišļa ziedotājiem: "Tas ir Jums no manas ģimenes, žēl tikai ka nav iespējas digitālas lietas nogaršot…” © facebook/ekrānšāviņš

Ar ļoti aizkustinošu ierakstu savā sociālā tīkla facebook profilā dalījies ceļotājs un mākslinieks Jānis Vaišļa, kurš lūdzis sabiedrību palīdzēt un ziedot dārgajai sirds operācijai.

“Zvans pie dzīvokļa durvīm… Pēc īsa brīža es dzirdu savas meitiņas balsi: “Tēti, tēti! Gordona (apakšējo kaimiņu suns) saimnieki atnesa tavai sirsniņai naudiņu”. Es guļu un domāju - kādi sirsnīgi cilvēki “apskauj” manu likteni šajā Ziemassvētku laikā. Paši būdami pensionāri viņi dalās ar savu “nebalto dienu ietaupījumiem”, kas manā dvēselē pārvēršas mīlestībā un bezgala pateicībā. 

Labestība tiek dota ne tikai internetā vai caur telefonu, bet arī uz ielas, kur cilvēki pienāk klāt un novēl man veiksmi. Paldies Jums visiem, kas par mani domā labas domas un ziedoja! No šī mirkļa cīņas rezultāts būs manā garaspēkā un ārstu rokās. Apsolu… nu ko es varu “apsolīt”… darīšu ko varēšu un “degunu zemē nenokāršu!”

Pateicībā mana sieva uzcepa cepumus un meitiņa uzzīmēja kartiņu. Tas ir Jums no manas ģimenes, žēl tikai ka nav iespējas digitālas lietas nogaršot…” savā profilā raksta Jānis, kurš ierakstu arī papildinājis ar meitiņas zīmētas kartiņas un cepumu fotoattēlu.

Jau ziņots, ka saziedoti nepieciešamie 120 000 eiro ceļotāja un radošajās personības Jāņa Vaišļas dzīvības glābšanai.

Latvijā

Valdība otrdien atkārtoti nolēma uz nedēļu atlikt Satiksmes ministrijas (SM) sagatavoto Ministra kabineta noteikumu izskatīšanu, kas nosaka kārtību Eiropas Savienības (ES) fondu līdzekļu piešķiršanai, sniedzot atbalstu dzelzceļa infrastruktūras būvniecībai, pārbūvei un atjaunošanai un nodrošinot pilnvērtīgu integrēšanos TEN-T tīklā un uzlabojot energoefektivitāti sabiedriskajos pasažieru pārvadājumos.

Svarīgākais