Konflikta laikā Pļavniekos pastrādāta nežēlīga slepkavība

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Pļavniekos konflikta laikā nodurts vīrietis. Valsts policija par slepkavību aizturējusi aizdomās turamo.

Pagājušo sestdien, 19. decembrī, Rīgas Ķengaraga iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli Pļavniekos. Zvanītājs informēja, ka tur noticis konflikts, kura laikā cietušais vairākas reizes sadurts.

Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka starp diviem vīriešiem bija izcēlies sadzīviska rakstura konflikts. Tā laikā 1960. gadā dzimis vīrietis paķēris nazi un vairākas reizes iedūris otram vīrietim krūškurvī. Cietušais vīrietis no gūtajām traumām nomiris.

Policisti aizturēja 1960. gadā dzimušo vīrieti, kurš atzina savu vainu noziegumā. Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par slepkavību. Par šādu noziegumu var draudēt mūža ieslodzījums, brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.