Straujuma pateicas "Ziedot.lv" un ziedotājiem

© F64

Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) pateicas labdarības fondam "Ziedot.lv" un katram ziedotājam par palīdzību veselības grūtībās nonākušajiem bērniem.

Šodien Straujuma piedalījās "Ziedot.lv" un bērnu rehabilitācijas centra "Poga" Ziemassvētku pateicības pasākumā, kura laikā tika vērtas jaunā rehabilitācijas centra durvis.

Uzrunājot klātesošās ģimenes un "Ziedot.lv" komandu, Straujuma pauda lepnumu par "Ziedot.lv" un Rūtas Dimantas ilglaicīgo un pašaizliedzīgo darbu labdarības un mecenātisma veicināšanā.

"Es no sirds lepojos ar Rūtu, ar visu "Ziedot.lv" komandu, kā arī visiem ziedotājiem, kas ar savu darbu un līdzekļiem ir palīdzējuši tiem, kam palīdzība visvairāk ir vajadzīga. Paldies katram no jums! Labdarībai un mecenātismam Latvijā ir stipras saknes. Mums ir izcili piemēri, no kuriem varam iedvesmoties šodienas Latvijā - arī Bērnu klīniskā universitātes slimnīca Vienības gatvē pirmsākumos veidota ar ziedojuma palīdzību," teica Straujuma.

Ministru prezidente dāvāja rehabilitācijas centram "Poga" sienas pulksteni, kas visiem kopā palīdzēs skaitīt laiku līdz simtgadei, kā arī novēlēja visiem priecīgus gaidāmos Ziemassvētkus.

"Ziedot.lv" bērnu rehabilitācijas centrs "Poga" darbu sāks tuvākajā laikā. Tajā tiks nodrošināti mūsdienīgi rehabilitācijas pakalpojumi, kurus bērni ar kustību un neiroloģiskām saslimšanām līdz šim saņēma ārvalstīs.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.