Vaišļam saziedoti jau vairāk nekā 42 000 eiro un summa turpina augt

© f64

Kā vēsta informācija ziedot.lv mājslapā - Ceļotāja un radošās personības Jāņa Vaišļas sirds transplantācijas operācijai dienas laikā ziedoti vairāk nekā 42 000 eiro, turklāt saziedotā summa nemitīgi aug.

Vaišļa sirgst ar sirds amiloidozi, kas ir reta un dzīvībai bīstama slimība, tādēļ viņam nepieciešama sirds transplantācija. Llai veiktu sirds transplantāciju, nepieciešami 120 000 eiro. Naudu iespējams ziedot, zvanot pa labdarības tālruni 90067009 vai "Ziedot.lv" mājaslapā, izmantojot internetbanku vai norēķinu karti.


Pats Jānis par ziedotāju atsaucību ir ļoti aizkustināts.


“Paldies mani Mīļie, Dārgie un Cienījamie! Jūsu rūpes un laba centieni manī rada divejādas sajūtas- pirmā dod spēku cīņai un uzvarai, bet otrā- “pavelk uz bimbu” (arī lieli un spēcīgi vīrieši raud)… Jūs palīdzība man ir apliecinājums, ka cilvēku kopums ap mani nesastāv tikai no ierindas “latviešiem”, kuru mīļākais ēdiens ir latvietis Mana vecā un bojātā sirds pieņem šīs labās domas, vārdus, darbus un noglabā tos “pa tiešo uz dvēselē”, kur tie nepakļausies transplantācijai! Paldies un priecīgus tuvojošos! Jūs apliecināt Jāņa Pliekšāna atziņu "Gūt var ņemot, gūt var dodot, dodot gūtais neatņemams,” savā facebook kontā, šajā sakarā ierakstījis mākslinieks.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.