Jauns pavērsiens Garkalnes traģēdijas lietā

© F64

Pagājušo piektdien Latvijas radio žurnālists Aidis Tomsons mežā atrada sievietes līķi. Kā ziņo raidījums “Degpunktā” - iespējams, sieviete tikusi notriekta.

Mirusī bijusi sirma, mīļa kundze, kura dzīvojusi sociālajā mājā un vietējie viņu dēvējuši par Anniņu. Tāpat Anniņai bijusi slikta redze un cienījamā vecuma dēļ kundze pārvietojusies ļoti lēni.

Kaimiņi teic – Garkalnes mežā, kur kundzes līķis ticis atrast, viņa nekad nebūtu pati ar savām kājām iegājusi, jo gaita un veselība dāmai bijusi ļoti slikta. Tāpat viņi norāda – sieviete nekad nepārvietojusies pa nakti, jo viņas redze jau dienas laikā bijusi ļoti vāja un dāma izvairījusies no pastaigām pievakarēs.

Tāpat Anniņas paziņām ir viedoklis – dāmu kāds notriecis un ievilcis mežā. Ir arī aizdomās turamais, kāds sportiska, balta spēkrata īpašnieks, kurš nereizi vien apdraudējis vietējos gājējus.

Izskatās, ka pateicoties tam, ka līķi atradis žurnālists, slepkavība tiks rūpīgi izmeklēta, jo tai uzmanību esot pievērsis pat iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, uzsver raidījums “Degpunktā”.