Saistībā ar armijas mācībām pa autoceļiem pārvietosies militārā tehnika

Saistībā ar plānotajām Nacionālo bruņoto spēku (NBS) vienību mācībām Lāčusila poligonā šodien un 12.februārī notiks militāro transporta līdzekļu kustība pa autoceļu A1 (Tallinas šoseju) un A2 (Vidzemes šoseju).

Lai veiktu mācību uzdevumu izpildi, šodien ap plkst.11 transporta līdzekļu kolonna sāks kustību no Ādažiem pa autoceļu A1 un pa autoceļu A2 dosies uz Alūksni. Savukārt 12.februārī ap plkst.13 kolonna no Alūksnes pa autoceļu A2 un A1 dosies atpakaļ uz Ādažiem.

NBS atvainojas par sagādātajām neērtībām, lūdz ar izpratni izturēties pret iespējamiem satiksmes kustības īslaicīgiem apgrūtinājumiem, kā arī ievērot ceļu satiksmes noteikumus un Militārās policijas satiksmes regulētāju norādījumus.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais