UZMANĪBU: Ogrē, iespējams, vīriešu grupējums uzbrūk garāmgājējiem; policijā informācija nav saņemta

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja 14. decembrī dalījusies ar satraucošu ierakstu. Viņa informē, ka Ogrē darbojas kāds puišu grupējums, kas pieskrien pie garāmgājējiem, sit pa kājām, nogāž zemē un aplaupa. To pie lielā stadiona Ogrē piedzīvojis arī publicētā ieraksta autores tētis. Sieviete pateicas garāmgājējiem, kuri šajā situācijā reaģējuši un pēc notikušā izsaukuši mediķus.

Portāls nra.lv sazinājās ar Valsts policiju, kur noskaidroja, ka Valsts policijas Ogres iecirknī šāds gadījums nav reģistrēts, arī no Ogres Pašvaldības policijas, mediķiem vai citām struktūrvienībā informācija par piekautu vīrieti līdz šim nav saņemta. Arī izsaukumu uz norādīto vietu nav bijis, kā arī iepriekš par tamlīdzīgiem gadījumiem informācija no iedzīvotājiem nav saņemta.

Ja noticis noziegums, policija aicina nekavējoties ziņot par to, vēršoties ar iesniegumu policijas iecirknī vai izsaucot policiju pa telefonu 110, lai policija varētu uzsākt kriminālprocesu un noskaidrot personas, kas izdarījušas noziedzīgo nodarījumu.