Piekrastē atkal gaidāmas vēja brāzmas

© Saulkrasti.lv

Šodien ievērojami nokrišņi nav gaidāmi, Vidzemes piekrastē gaidāms brāzmains vējš, ziņo Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Vējš brāzmās var sasniegt pat līdz 15-17 m/s. Maksimālā gaisa temperatūra šodien gaidāma +1...+6 grādu robežās.

Kā jau ziņots, vēl šīs nedēļas sākumā un vidū no ziemeļrietumiem Latvijā ieplūdīs nedaudz vēsākas gaisa masas, naktīs sals gaidāms gandrīz visā Latvijā, vietām termometra stabiņš naktī uz otrdienu noslīdēs pat līdz -5...-7 grādiem, bet jau nākamajās naktīs sals mazināsies, bet nedēļas otrajā pusē, vējam atkal iegriežoties no dienvidrietumiem, nepiesals pat nakts laikā. Šīs nedēļas izskaņā un nākamās nedēļas sākumā pastāv varbūtība, ka tiks uzstādīti pat jauni maksimāls gaisa temperatūras rekordi.

Ziemassvētkos pastāv ļoti augsta varbūtība, ka saglabāsies mainīgi laika apstākļi. Pamatā valdīs gaisa masu plūsma no rietumiem, dienvidrietumiem, līdz ar to šis periods būs salīdzinoši silts, iespējams arī vējains. Gaidāmi nokrišņi, bet sniega, sevišķi biezākas sniega segas veidošanās, varbūtība ir maza.

Latvijā

Aizsardzības ministrijas AM parlamentārā sekretāra Arta Švinkas (P) dalība sestdien notikušajā Palestīnas civiliedzīvotāju upuru piemiņas pasākumā jāvērtē aizsardzības ministram Andrim Sprūdam (P), uzskata valdošās politiskās koalīcijas partneri no "Jaunās vienotības" (JV) un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS).

Svarīgākais