Steidzami lūdz palīdzību, lai atrastu ārstniecības iestādi mazajai Gabrielai

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Sociālajā tīklā facebook ievietots lūgums palīdzēt. Šoreiz līdzcilvēku palīdzība nepieciešama, lai pēc iespējas ātrāk atrastu klīniku, kurā izārstēt nepilnu gadu vecu meitenīti.

Mazās Gabrielas radi, draugi un paziņas steidzami meklē klīniku, kurā ārstiem ir pieredze zīdaiņu ārstēšanā onkoloģijā. Sieviete, kura facebook ievietojusi lūgumu palīdzēt raksta: "Maniem draugiem šī gada martā nepilnus divus gadus vecajai meitiņai Gabrielai Domenikai diagnosticējā limfoblastu leikozi B šūnā. Remisija tika panākta un mazā Gabriela varonīgi izgāja ārstēšanās protokolu. Bet notika šausmīgākais- dienā, kad Gabrielai vajadzēja doties mājās pie māsas un brāļa kā vesalam bērnam, daktere paziņoja par recidību. Šobrīd meitenītei netiek dotas nekādas cerības uz izveseļošanos. Vecākie liek samierināties ar domu, ka kuru katru mirkli mazulīte var nomirt."

Par spīti pesimistiskajām prognozēm nu jau 11 mēnešus vecā Gabriela ir ļoti enerģiska, optimistiska un nemaz neizskatās smagi slima. Daudzi cilvēki, kas saistīti ar medicīnu norāda, ka jācīnās, bet atzīst, ka Gabriela ir rets gadījums. 

Šobrīd mazulīte ar vecākiem atrodas Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcā. Vecāki lūdz atsaukties ikvienu, kurš sastapies ar ko līdzīgu, lai kopīgiem spēkiem spētu atrast vietu, kur mazā Gabriela izveseļosies. 

Ja ir iespēja palīdzēt lūgums sazināties ar Gabrielas vecākiem, kuru kontakti ir valtersz01@inbox.lv un telefona nr. 25300818. 

Svarīgākais