Izvērtēs policijas reaģēšanas laiku uz izsaukumu par atrasto līķi

© F64

Valsts policija veiks dienesta pārbaudi, kurā izvērtēs policijas darbinieku reaģēšanas laiku uz izsaukumu par Garkalnes novadā atrasto sievietes līķi.

Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins aģentūrai LETA pastāstīja, ka šorīt ap plkst.9 saņemts izsaukums no kāda cilvēka, kurš, kā jau LETA jau ziņoja, ir Latvijas Radio žurnālists Aidis Tomsons. Zvanītājs informējis, ka netālu no dzelzceļa sliedēm ieraudzījis sievietes līķi.

Uz notikuma vietu izbraukusi policijas ekipāža un atradusi gados vecākas sievietes līķi ar miesas bojājumiem. Policijā sākts kriminālprocess, lai noskaidrotu, vai sievietes nāve bijusi vardarbīga vai arī miesas bojājumi iegūti citādākā veidā.

Par līķa atrašanu Tomsons šorīt paziņoja mikroblogu vietnē "Twitter". Sieviete bijusi puskaila un sievietei uz sejas bija redzamas asinis. Tomsons līķi atradis pirms teju divām stundām. Viņš izsaucis policiju, tomēr tiesībsargājošās iestādes darbinieki notikuma vietā ieradušies tikai nesen.

Iekšlietu ministrija savukārt informē, ka iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (V) lūdzis Valsts policijai veikt situācijas izvērtējumu un sniegt skaidrojumu, kādēļ policija ieradusies pēc tik ilga laika.

Svarīgākais