Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā

VAKARA ZIŅAS: Lai arī Leimane un Martinovs nav kopā, abi joprojām ir precēts pāris

Šī fotogrāfija ar skaisto un daudzsološo baletdejotāju pāri Elzu Leimani un Raimondu Martinovu tapusi 2009. gadā, kad abi bija laimīgi iemīlējušies © Ingrīda Punka

Latviešu populārā balerīna Elza Leimane-Martinova (31) beidzamajā laikā sabiedrībā nav manīta kopā ar dzīvesbiedru baletdejotāju Raimondu Martinovu (33), turklāt izskanējušas runas, ka viņi ir pašķīrušies, tomēr abi joprojām juridiski ir precēts pāris.

Uz Dailes teātrī notiekošo «Spēlmaņu nakts» apbalvošanas ceremoniju ieradās gan Elza, gan Raimonds. Abi baletdejotāji bija izvirzīti nominācijā «Gada sasniegums baleta mākslā». Elza tovakar pasākumu apmeklēja draudzenes un savas leģendārās vecmāmiņas aktrises Baibas Indriksones kompānijā. Savukārt Raimonds Dailes teātra skatītāju zālē ceremoniju vēroja kopā ar kādu daiļavu, nevis sievu Elzu. Abi baletdejotāji šoreiz palika bez balvas, jo, pēc žūrijas lēmuma, tā tika piešķirta balerīnai Evelīnai Godunovai par Džuljetu izrādē «Romeo un Džuljeta» Latvijas Nacionālajā operā.

Pēc ceremonijas saviesīgajā ballītē no Raimonda nebija ne vēsts, savukārt Elza laiku vadīja draudzenes kompānijā. Lai arī dzīvesbiedri Elza un Raimonds savu 2010. gada jūlijā noslēgto laulību juridiski joprojām nav šķīruši, šajā vakarā pāri manīt kopā tā arī neizdevās.

Elza ar Raimondu 2010. gadā vienojās laulības saitēm pēc sešu gadu ilgas draudzības. Savu jāvārdu viņi teica Alsungas novada dzimtsarakstu nodaļā. Viesības bijušas klusas un mierīgas – vien ar jaunā pāra desmit tuvākajiem cilvēkiem. Baleta mīļotāji Elzu un Raimondu uzskatīja par ideālu pāri gan dzīvē, gan uz skatuves.