Turpina ziedojumu vākšanu Latvijas Zemessardzei; atsaucies!

© F64

Pagaidām nesavācot visu nepieciešamo summu, kas nepieciešama nakts redzamības iekārtu iegādei Latvijas zemessardzei, ziedojumu kampaņu nolemts pagarināt.

Kā aģentūru LETA informēja Latvijas Transatlantiskā organizācijā, trīs mēnešu laikā saziedoti vairāk nekā 40 000 eiro. Kopumā kampaņā nepieciešams savākt vismaz 130 000 eiro.

Par saziedotajiem līdzekļiem iecerēts iegādāties nakts redzamības brilles, termālā diapazona tēmekļus, termālā diapazona novērošanas ierīces, lauka ķirurģisko instrumentu komplektus un kompasus "Busole", lai tos dāvinātu Izlūku mācību centram Dobelē.

Jau ziņots, ka LATO sadarbībā ar ''Ziedot.lv'' un citiem domubiedriem pagājušajā nedēļā sāka ziedojumu kampaņu, kas ļaus sabiedrībai tieši iesaistīties valsts aizsardzības stiprināšanā. Kampaņas mērķis ir piesaistīt līdzekļus akūti nepieciešamā papildaprīkojuma iegādei, lai pienācīgi apgādātu Latvijas zemessargus.

Kampaņā var piedalīties, zvanot pa tālruni 90006886, tādējādi ziedojot 1,42 eiro. Ziedot iedzīvotāji aicināti arī, izmantojot portālu "zemessargam.lv", kurā ir iespējams arī "uzdāvināt" zemessargiem kādu no nepieciešamās tehnikas redzamībai tumsā.