Iemirdzas arī Jelgavas dzelzceļa tilts

© Ivars Jakovels

Saistībā ar pilsētas 750.jubilejas gadu šogad Jelgavā valsts svētki 18.novembrī tiek plānoti īpaši krāšņi, tostarp uz Sv.Trīsvienības baznīcas torņa taps interaktīva 3D projekcija, būs tradicionālās skolēnu svecīšu kompozīcijas, tiks izgaismots dzelzceļa tilts pār Lielupi, bet uguņošanai uzņēmēji saziedojuši vairāk nekā iepriekš.

Lai gan oficiāli tikai pēc svētku uguņošanas, plkst. 20.15, jelgavniekiem jubilejā dāvanu pasniegs "Latvijas Dzelzceļš", izgaismojot dzelzceļa tiltu pār Lielupi, tas izgaismots jau kopš vakardienas.

Plānots, ka turpmāk diennakts tumšajā laikā tilts būs izgaismots regulāri. Jelgavas pilsētas domes deputāts Ivars Jakovels sociālajā tīklā facebook dalījies ar krāšņu attēlu, kurā redzams izgaismots tilts. 

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais