Latvieši Lielbritānijā uzvedas tāpat kā migranti Eiropā

© Scanpix

Lielu popularitāti sociālajos tīklos izpelnījies latviešu žurnālista, Jura Kažas viedoklis par latviešu emigrācijas politiku.

“Ir pēdējais laiks apturēt latviešu un Latvijas valsts piederīgo ieceļošanu likumīga darba spēka migrācijas ceļā uz Lielbritānijas un Īriju. Starp desmitiem tūkstošu (visticamāk vairāk nekā 100 000) latviešiem un no Latvijas iebraukušajiem ir vienkārši, ar Google, atrast sekojošos SLEPKAVAS no Latvijas:

Arnis Zaļkalns - slepkava Latvijā, britu meitenes slepkava 2014.gada. Pakārās.
Arnis Limerikā, Īrijā nogalināja lietuvieti - tiek tiesāts
Igors Kolkunovs un Vladlens Ignashko noslepkavoja paziņu
Viktors Dembovskis - slepkava un izvarotājs

Ar šiem četriem eksemplāriem taču pietiek pierādīt - "visi viņi tādi" un secināt, ka cilvēkus no Latvijas nedrīkst ielaist citās ES valstīs, jo tie tur ne tikai slepkavos, bet arī zags, ielauzīsies mājās, čurās uz ielas, pārdzersies, aizdzīs mašīnas, apgānīs dārzā rūķus u.tml. To apliecina 2011.gada britu kriminālstatistika par 2010.gadu, kas liecina par Latvijas ordu kriminālo plosīšanos,” raksta J. Kaža, kurš arī atsaucas uz The Telegraph publicētajiem datiem par noziegumu veicējiem Lielbritānijā, pēc kuriem sanāk ka 2010. gadā latvieši Lielbritānijā paveikuši 1938 noziegumus.

“Tātad, pēc loģikas ķēdes, kuru bez kritiski izmantojam izdarot secinājumus par patvēruma meklētājiem/bēgļiem/migrantiem, pašu latviešus un no Latvijas iebraukušos ir VISUS ar kūtsmēslos mērcētiem mietiem jāpadzen no pārējās ES,” uzsver žurnālists.